Diensten

Vandaag de dag is de structurele en strategische inzet van communicatie van wezenlijk belang om organisatiedoelen te kunnen realiseren. Dit is van belang omdat externe stakeholders steeds meer middelen hebben om organisaties te beïnvloeden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan lobby, Social Media en het eigen netwerk. Maar ook eigen medewerkers kunnen een organisatie maken of breken. Kortom, profit en non-profit organisaties hebben hun reputatie en de te varen koers niet langer in de hand.

Het is een signaal – ‘een waarschuwing’ – dat communicatie op diverse facetten in top conditie moet zijn!

SH Communicatie levert zodoende de volgende communicatiediensten:

Nieuwsgierig?
Bent u nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?
Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek..

Strategisch communicatieadvies

De vraag naar communicatie op strategisch niveau neemt toe. De samenleving wordt horizontaler: ‘binnen’ en ‘buiten’ lopen steeds meer in elkaar over. Reputaties worden steeds kwetsbaarder en daarmee moeten politici en bestuurders steeds vaker publiekelijk verantwoording afleggen om het vertrouwen te herstellen. Zodoende zien steeds meer organisaties het belang van strategische communicatie als middel om hun organisatiedoelen te bereiken.


Wij zorgen ervoor dat wezenlijke strategische vraagstukken op het hoogste niveau van de organisatie worden besproken. Hierbij wordt eveneens de lange termijnvisie doorvertaalt naar de gehele organisatie. Kortom, strategische communicatie is in de kern: overzicht- strakke regie- omgevingsmanagement- ruggengraat.